Ville Heinola laittoi meemikoneen käyntiin – heitti osuvan piikin Winnipegin valmennusjohdolle?

© Kuva: Getty Images

Suomalaislupaus Ville Heinola on matkustanut viime kaudella ympäri maailmaa ja sen eri sarjoja. Yhden kauden aikana pakkinuorukainen pelasi Liigassa, NHL:ssä, AHL:ssä sekä nuorten maailmanmestaruuskisoissa.

Loppukaudesta Heinola joutui istumaan katsomossa. Hän ei pelannut peliäkään Winnipeg Jetsin kahden pudotuspelisarjan aikana.

Heinola veti yhteen päättynyttä kauttaan Instagramissa. Viidessä kuvassa Heinola pelaa Winnipegissä, Lukossa, Manitobassa ja maajoukkuepaidassa. Viimeiseen kuvaan hän on muokannut itsensä istumaan katsomoon, minkä voi nähdä piikiksi Winnipegin valmennusjohdolle. Meemissään Heinola hyödynsi netti-ilmiöksi noussutta Bernie Sandersia istumassa ulkona ilottomana.

Heinolan julkaisu sai tukea joukkuekavereilta. Andrew Copp kävi tykkäämässä julkaisusta ja laittoi useita nauruemojeita kommenttikenttään. Winnipeg-fanitkin ovat olleet ymmärtäväisiä. Fanien toimesta Heinolaa vaadittiin pudotuspeleissä kokoonpanoon useaan otteeseen.

Heinolan julkaisemat kuvat voit katsoa alta. Klikkaamalla nuolesta pääset seuraavaan kuvaan.

 

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️