Venäläissivusto: Jori Lehterällä mahdollisuus kuitata tuoreesta KHL-sopimuksestaan muhkeat bonukset

© Kuva: Ilari Isotalo

Tiedot KHL-seura Spartak Moskovan riveissä vuoden sopimuksella jatkavan konkarihyökkääjä Jori Lehterän tulevan kauden palkasta ovat vuotaneet julkisuuteen.

Venäläissivusto Metaratings paljastaa viime kaudella loistotehot Spartakin kärkihyökkääjänä takoneen 33-vuotiaan keskushyökkääjän kuittaavan ensi kaudesta 35 miljoonaa ruplaa eli reilut 407 000 euroa.

Viime kauden 41 runkosarjapelissään 44 (9+35) tehopistettä iskeneen konkarin palkka saattaa kuitenkin kohota tästä vielä 20 miljoonalla ruplalla. Venäläissivuston mukaan Lehterän bonuspainotteisen sopimuksen vuosipalkka voi nousta menestyksen myötä jopa 55 miljoonaan ruplaan eli lähes 640 000 euroon.

Edellisen KHL-rupeamansa välissä viisi kautta NHL:ssä pelannut Lehterä palasi KHL:ään kaudeksi 2019-20, tuolloin jättiseura Pietarin SKA:n paidassa.