NHL
Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens
Torstai 17.06. klo 04:00

Vegas ja Montreal kohtaavat varhain torstaiaamuna toisen kerran Stanley Cupin välierissä. Ensimmäisessä ottelussa Vegas oli selkeästi vahvempi joukkue, ja vei ottelun täysin ansaitusti nimiinsä lukemin 4-1. Pitkässä voittoputkessa otteluun saapunut Canadiens teki parhaansa, mutta Vegasin vahva viisikkopeli oli liikaa – jostain pitää löytyä uusi vaihde, jotta ennakkosuosikki pystytään haastamaan kunnolla.

Tilastoiltaan ottelu oli suhteellisen tasainen, mutta kentällä Vegasin vahvuudet tulivat ilmi. Silmiinpistävää on, että joukkueen maaleista kolme syntyi puolustajien lavasta. Voitolla Vegas venytti voittoputkensa jo viiteen otteluun – tätä ennen se tylsytti Colorado Avalanchen terän neljällä peräkkäisellä voitolla. Marc-Andre Fleury oli varmalla pelipäällä ja päästi vain yhden kiekon taakseen 29 yrityksestä.

Montreal ei tätä edeltävissä seitsemässä ottelussa ollut tappiolla hetkeäkään, joten takaa-ajajaksi joutuminen oli uusi kokemus. Jäähyt haittasivat jossain määrin Canadiensin tekemistä, vaikkei se alivoimamaaleja ottelussa päästänytkään. Montrealin suomalaistrio ei päässyt pisteille ottelussa, mutta Jesperi Kotkaniemi on yhä Habsin paras maalintekijä pudotuspeleissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vegas on ehkä joukkueista laadukkaampi, mutta Montreal on sitkeä, eikä myy nahkaansa halvalla. Kertoimet ovat jo liikaakin painotettu Golden Knightsiä kohti, joten Canadiens tasoituksella kelpaa ihan mukavasti: Tasoitusveto, Montreal Canadiens +1.5 kertoimella 1,78.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO