© Kuva: Getty Images

Vegas – Colorado: Tosi kyseessä

NHL
Vegas – Colorado
perjantai 11.06. klo 04:00

Colorado Avalanche tulee perjantaiaamun otteluun selkä seinää vasten: neljäs perättäinen tappio Vegasia vastaan tietäisi kesälomille lähtöä. Ensimmäisten otteluiden jälkeen moni ei povannut Vegasin nousua, mutta Coloradon sulaminen on ollut suhteellisen totaalista. Nyt on tosi kyseessä.

Avalanche johti viidettä ottelua jo 2-0, mutta Golden Knights mönki väkisin tasoihin ja jatkoerässä ohi. Jatkoerä ehti tuskin alkaa, kun Vegasin Mark Stone rynnisti puolittaiseen läpiajoon, eikä erehtynyt. Coloradon suomalaistähdet Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi olivat pelipäällä: Rantaselle kirjattiin ottelussa syöttöpiste ja Donskoille maali. Sanomattakin on selvää, että Avalanche on tällä hetkellä henkisesti äärimmäisen kovassa paikassa, kun ottelusarjan selkeä hallinta on valunut sormien välistä.

Viidennen ottelun marginaalit eivät olleet todellakaan isoja – hieman toisenlaisilla tähtimerkeillä Avalanche olisi hyvinkin voinut juhlia voittoa. Vegasin maalilla Marc-Andre Fleury on ollut joukkueensa nousun takuumiehiä. Rantasen ja muiden Avalanchen big gunsien on pystyttävä haastamaan Fleury kovemmin. Vegas saa siis varautua kotiareenallaan maanvyöryyn heti ottelun alussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vegasin lyöminen kotiareenalla ei ole helppoa ja henkisesti joukkueella on nyt etulyöntiasema. Vegas kelpaa vetokuitillekin – ennustetaan Avalanchen lomasesongille pikaista alkua: Vegas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,23.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.