Väkevästä alkusarjasta totaaliseen pudotuspelifloppiin – venäläiskipparilta karu ja suora vuodatus: ”Oli suuria suunnitelmia – tulimme ajatellen voittoa”

© Kuva: Getty Images

Venäjän matka jääkiekon MM-kisoissa Latvian Riiassa päättyi torstaina totaaliseen farssiin. Alkulohko A:n voittanut ja siinä vain yhden tappion kokenut punakone taipui kuolemanpelissä, puolivälierässä 1-2-häviöön Kanadaa vastaan.

Joukkueen turnausurakka tuli jatkoaikatappion myötä pakettiin tylysti.

– Yksi maali, teimme vain yhden maalin… Meidän olisi pitänyt pelata hyökkäävämmin, ja mennä maalille. On vaikeaa voittaa, jos tekee vain yhden maalin. Onhan tämä pettymys, venäläiskippari Anton Slepishev manasi Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n nettisivuilla.

Venäjällä on käsillään omanlainen kuivakausi, kun maa on voittanut edellisen kerran kultaa vuonna 2014. Finaalissa se on pelannut viimeksi vuonna 2015.

– Meillä oli suuria suunnitelmia tänne. Tulimme tänne ajatellen voittoa. Meillä oli hyvä joukkue, ja tarpeeksi hyvä voittamiseen. Tässä pelissäkin ukot antoivat kaikkensa, mutta se ei riittänyt. Kaverit taistelivat loppuun asti hyvin, Moskovan TsSKA:n peluri manasi.

Varmasti taistelivat, mutta Kanadan voittomaalissa Troy Stecher piti venäläisiä pilkkanaan veivaten kaikki pellolle ja passaten kiekon Andrew Mangiapanelle poikittaissyötöllä avopaikkaan. Siihen loppuivat punakoneen pelit.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)