Urakehityksen totaalinen romahdus – NHL:stä ja Liigasta tuttu 29-vuotias hyökkääjä pelaa Saksan kolmossarjassa

© Kuva: Juha Tamminen

Syksynä 2016 Ilves teki hankinnan NHL-organisaatiosta. Edelliskaudella kolme ja uransa aikana 17 NHL-ottelua pelannut kovaotteinen hyökkääjä teki sopimuksen tamperelaisjoukkueen kansa.

Tämä pelaaja oli Minnesota Wildista Suomeen siirtynyt Brett Bulmer. Toisella kierroksella NHL:ään varattu kanadalaishyökkääjä pelasi Liigassa 23 ottelua tehoin 2+3=5 keräten 57 jäähyminuuttia, kunnes sopimus purettiin.

Loppukauden Bulmer pelasi Saksan pääsarja DEL:ssä. Seuraavaksi kaudeksi matka jatkui NHL:n farmin farmiin ECHL:ään, josta hän siirtyi skotlantilaiseen Fife Flyersiin pelaamaan Iso-Britannian pääsarja EIHL:ssä.

Briteissä oikealta laukova laituri pelasi puoli toista kautta, kunnes palasi Saksaan, tällä kertaa toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Nykyään 29-vuotias Bulmer on lopettanut hiljattain kauden Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Ensi kaudeksi hän siirtyy hollantilaiseen Tilburg Trappersiin, joka pelaa myös Saksan kolmossarjassa, Oberligassa.