Upeista otteista tulossa palkinto – MM-kisoissa säväyttänyt peluri siirtymässä Euroopan suurseuraan?

© Kuva: AK Bars

Latvian Riiassa pelatuissa jääkiekon MM-kisoissa ainoaksi valonpilkahdukseksi länsinaapuri Ruotsista noussut hyökkääjä Jesper Fröden on siirtymässä SHL:n Skellefteå AIK:sta KHL:n jättiläisen Ak Bars Kazanin väreihin.

Asia käy ilmi venäläiseltä Sport-Express-sivustolta.

Pelaaja antoi MM-jäillä loistavia näyttöjä, vaikka Tre Kronorin tie nousi pystyyn nolosti jo alkulohkossa sen jäädessä ensimmäistä kertaa koskaan pudotuspelien ulkopuolelle. Kaksi edellistä kautta AIK:ta edustanut ja 37 häkkiä iskenyt Fröden sivalsi MM-jäillä tehot 3+1=4 (+2) vain viidessä pelissä.

26-vuotiaan pelaajan steppi olisi iso, sillä oikea laituri ei ole pelannut ikinä ulkomailla.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️