Upeaa työtä! Pekka Rinne pokkasi arvostetun NHL-pystin toisena suomalaisena koskaan

© Kuva: Getty Images

Pekka Rinne on voittanut arvostetun King Clancy Memorial Trophyn. Palkinto jaetaan pelaajalle, joka on osoittanut johtajan ominaisuuksia jäällä sekä sen ulkopuolella ja tehnyt merkittävää humanitaarista työtä omassa yhteisössään.

Rinne on vasta toinen suomalainen King Clancy -voittaja. Suomalaisista pystin voittoa on päässyt juhlimaan vain Saku Koivu vuonna 2007.

– Tämä palkinto merkitsee paljon minulle ja perheelleni. Se on valtava kunnia. Olen aina rakastanut työskennellä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja paikallisyhteisöni kanssa ja aion jatkaa sen tekemistä, Rinne kommentoi.

Rinne on ollut tekemässä työtä Hockey Fights Cancer -liikkeen hyväksi. Hän ja entinen Nashville-kapteeni Shea Weber olivat perustamassa 365 lasten syöpärahastoa, joka kerää rahaa syöpätutkimukseen ja nostaa tietoisuutta.

Muut ehdokkaat palkinnon voittoon olivat P.K. Subban ja Kurtis Gabriel.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.