Mestiksessä pelaava TuTo Hockey julkaisi perjantaina tulevan kauden joukkueensa. Mukana oli kaksi maalivahtia, 8 puolustajaa ja 17 hyökkääjää. Hankinnoista voidaan kirkkaimpina nostaa esiin venäläiset Aleksander Nikulin sekä Anton Vasilev.

35-vuotias Nikulin ei pelannut viime kaudella lainkaan, mutta edusti TuToa myös sitä edellisellä kaudella 11 ottelussa. Niissä hyökkääjä mätti 13 pistettä. Konkari on pelannut KHL:ssä seitsemässä eri joukkueessa peräti 453 ottelua ja tehnyt niissä 178 pistettä. NHL-kaukaloissa hän on päässyt viilettämään kolmessa ottelussa.

– Nikulin teki ison vaikutuksen 19-20 kaudella, joten tiedetään tasan tarkkaan mitä saadaan. Johtava kiekollinen pelaaja, vahva kamppailija, erinomainen pelintekijä, aloittaja sekä yv-pelaaja. Tuo meille paljon lisää ammattimaisuutta, johtajuutta sekä ratkaisuvoimaa kärkiketjuihin, TuTon verkkosivuilla kommentoidaan tuoretta hankintaa.

23-vuotias Vasilev on pelannut viime kaudet Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssä sekä maan juniorisarjassa MHL:ssä. Nuorten sarjassa venäläishyökkääjä olikin hirmuvireessä: kaudella 2018-19 Vasilev viimeisteli 57 pelissä komeat 96 pistettä! Nuorukaista ei kuitenkaan ole varattu NHL:ään.

– Vasilev omaa erittäin hyvät nopeustaitavuusominaisuudet, omaa hyvän pelikäsityksen ja kykenee erittäin luoviin ratkaisuihin. Tuo meille ison annoksen arvaamattomuutta ja tehoja hyökkäykseen, TuTon sivuilla kommentoidaan nuoresta venäläisestä.

Voit katsoa koko joukkueen täältä.