NHL
Tampa Bay – Montreal
Torstai 01.07. klo 03:00

Tampa Bay ja Montreal ehtivät jo aloittaa Stanley Cupin finaalit. Ennakkosuosikkina ottelusarjaan lähtenyt Tampa oli suosikkiasemansa väärti ensimmäisessä ottelussa, eikä ottelun voittajasta ollut minkäänlaista epäselvyyttä. Tähän asti Montreal on jaksanut yllätellä ennakkosuosikkeja, mutta pystyykö se nousemaan vielä kerran?

Lightning hyödynsi ensimmäisessä ottelussa Canadiensin virheet armotta. Joukkueen supertähdet Nikita Kutsherovin ja Brayden Pointin johdolla osoittivat, ettei niitä vastaan ole varaa pieniinkään virheisiin. Tuloksen puolesta Montreal pysyi ottelussa pitkään mukana, mutta Tampalla ei ollut ottelussa pienintäkään hätää missään vaiheessa. Carey Price teki maalilla voitavansa, mutta ihmeisiin hänkään ei pystynyt.

Canadiens ei pystynyt etenemään tiukassa puristuksessa kovinkaan helposti hyville maalintekotonteille. Harvoissa tapauksissa tiellä oli jälleen hyvää työtä tehnyt Andrei Vasilevski. Montreal pystyy varmasti kehittämään peliään sarjan edetessä, ja olisi laiskaa väittää sarjan olevan taputeltu jo nyt. Silti Tampan antamaa myrskyvaroitusta on kunnioitettava – sen verran suvereeni ensimmäinen voitto oli.

Lyö vetoa ottelusta:

Toinen ottelu voi hyvinkin olla ensimmäistä tasaisempi. Silti vetosuositukseen lähtee Tampan toinen voitto – jo varsinaisella peliajalla: Tampa Bay voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,78.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO