Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsovin nimi nousi kauden päätteeksi NHL:n kuumimpiin siirtohuhuihin.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan Capitalsin leirissä on alettu tosissaan harkitsemaan Kuznetsovin kauppaamista pois offseasonin aikana.

– Yksinkertaisesti sanottuna: Capitals on kyllästynyt Kuznetsovin temppuiluihin. Kuznetsov oli viime kaudella ainut pelaaja, joka sai koronaviruksen kahdesti. Hän sai myös neljän vuoden mittaisen pelikiellon IIHF:n peleistä, kun hän kärysi kokaiinin käytöstä. Nyt on tullut aika muutokselle, Seravalli taustoitti.

29-vuotiaan venäläistaiturin nykyistä 7,8 miljoonan dollarin palkan takaavaa sopimusta on vielä neljä vuotta jäljellä.

– Kuznetsov on yhä lahjakas pelaaja, mutta epätasaisuus vaivaa häntä. Hänen sopimustaan on vaikea liikuttaa, mutta hänen kauppaamistaan voisi helpottaa se, että Capitals maksaisi heinäkuussa hänen viisi miljoona dollaria kustantavan allekirjoitusbonuksensa pois, Seravalli kertoi.