Ongelmia pukukopissa? Lähde: Calgary heittämässä tähtihyökkääjänsä pihalle

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin kausi jäi isoksi pettymykseksi. Joukkue pelasi heikkotasoisessa Kanadan divisioonassa, mutta ei kyennyt nappaamaan pudotuspelipaikkaa. Aiempina vuosina Calgary on pärjännyt runkosarjassa, mutta on tippunut ulos pudotuspeleistä ensimmäisellä kierroksella.

Ei ole yllätys, että ensi kaudeksi Calgaryn pelaajistoon ollaan tekemässä muutoksia. Yllätys sen sijaan on se, että lähtijänä on joukkueen parhaimmistoon kuulunut Matthew TkachukSportsnetin asiantuntija Shane O’Brien sanoo, että Tkachukin päivät Flamesissa ovat ohi.

23-vuotias Tkachuck pelasi tällä kaudella 56 ottelua. Niissä hän nakutti tehot 16+27=43. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 34 maalia ja 77 tehopistettä runkosarjassa. Hänen sopimustaan on vielä kauden verran jäljellä. Keskimääräinen vuosipalkka on 7 miljoonaa dollaria.

Tkachukin otteissa ei ole ollut vikaa. Pohjois-Amerikassa on spekuloitu, että ongelmat ovat enemmänkin joukkueen pukukopissa ja pelaajien keskinäisissä kemioissa. Calgaryn joukkuehenkeä on kritisoitu useaan otteeseen aiemminkin.