Omistajan piheys kostautumassa? Carolina-tähdestä odotetaan NHL-markkinoiden kuuminta nimeä

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin omistaja Tom Dundon haluaa tunnetusti pitää tiukan otteen kukkaronsa nyöreistä. Hän ei ole innokas maksamaan pelaajilleen isoja sopimuksia. Joukkueessa on vain yksi pelaaja, joka tienaa yli 5,5 miljoonaa dollaria kaudella. Sekin sopimus syntyi vain Montreal Canadiensin sopimustarjouksen myötä, ja Carolina joutui vastaamaan tarjoukseen.

Ensi kaudeksi puolustaja Dougie Hamiltonin sopimus on katkolla. Sportsnet ei usko, että Hamilton jatkaa Carolinassa, vaan hänestä odotetaan vapaiden markkinoiden isointa nimeä. Viime kaudella 27-vuotias Hamilton pelasi 55 ottelua. Niissä hän tykitti tehot 10+32=42.

Hamiltonin tulevaa sopimusta voi verrata Alex Pietrangelon viime kesänä saamaan sopimukseen. Pietrangelo sai Vegasilta seitsemän kauden mittaisen ja 8,8 miljoonan dollarin vuosipalkkaisen sopimuksen. Hamilton on häntä kolme vuotta nuorempi, joten sekin nostaa Carolina-tykin arvoa.