Tuukka Rask ja muut Boston Bruins -pelaajat kokivat karun pettymyksen, kun NY Islanders rynni NHL:n pudotuspelien toiselta kierrokselta jatkoon voitettuaan torstaiyönä 6-2. Isles kuittasi koko ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2 päättäen Bruinsin sesongin.

Ottelun yksi hahmoista oli Islandersin kakkosketjun sentteri Brock Nelson, joka painoi matsissa tehot 2+0. Nuo osumat olivat joukkueen toinen ja kolmas, ja nyt Nelsonin saldo on pudotuspeleissä 6+4=10.

– Näissä katkon paikoissa haluaa aina tuoda kaukaloon kaiken. Olemme pystyneet tekemään ratkaisun kahdesti upeiden fanien ja upean tunnelman edessä, Nelson iloitsi NHL:n nettisivuilla.

29-vuotias jenkkipelaaja on tehnyt urallaan nyt 60 pudotuspelimatsissa tehot 22+17=39, ja tuo maalimäärä on erityisen kovaa valuuttaa. Vain kaksi Islanders-pelaajaa on onnistunut tekemään enemmän maaleja 60 ensimmäisessä pudotuspeliottelussa – ja he ovat Mike Bossy (41) sekä Butch Goring (23).

NHL Public Relations

@PR_NHL
Only two players in franchise history have had more goals through their first 60 playoff games with the @NYIslanders than Brock Nelson (22): Mike Bossy (41) and Butch Goring (23). #StanleyCup

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/15…

– Nelson on lahjakkuus, siitä ei ole epäilystäkään. Olemme onnekkaita Anthony Beauvillierin kanssa, kun saamme pelata hänen rinnalla. Brock ei saa tunnustusta puolustuspelaamisestaan, Josh Bailey ylisti.

Islandersin matka jatkuu neljän joukkoon, ja seuraavaksi vastaan tulee Tampa Bay Lightning.