Kokenut tanskalaishyökkääjä Morten Madsen jatkaa yksivuotisella sopimuksella uraansa Timrå IK:n riveissä. Joukkue nousee jälleen SHL:ään parin Allsvenskan-kauden jälkeen.

34-vuotias hyökkääjä on edustanut seuraa edelliset kolme kautta. Kokemusta löytyy lisäksi myös DEL-liigasta sekä AHL:stä.

Madsen tunnetaan kentien parhaiten siitä, että hän on edustanut Tanskaa MM-kisoissa jo 15 kertaa. Hän ei ole missannut ainuttakaan turnausta sitten vuoden 2006, jolloin hän pelasi ensimmäistä kertaa MM-kisoissa.

Madsenin kanssa yhtä komeaan saavutukseen ovat yltäneet Petteri Nummelin, tanskalainen Morten Green sekä norjalainen Jonas Holös, joilla kaikilla on myös pelattuna 15 MM-turnausta. Paremmaksi ovat pistäneet ainoastaan sveitsiläiset Andres Ambuhl ja Mathias Seger, jotka ovat pelanneet vielä yhden turnauksen enemmän.