Minnesota Wild varasi suomalaismaalivahti Filip Lindbergin seitsemännellä kierroksella vuoden 2019 varaustilaisuudessa. Varausvuoro meni hukkaan. NHL-toimittaja Michael Russon kanssa Lindberg ei suostu tekemään NHL-sopimusta Minnesotan kanssa.

Sopimuksen aikaraja on kesäkuun lopussa. Jos pahvia ei allekirjoiteta ennen sitä, Lindbergistä tulee vapaa agentti, ja hän voi tehdä sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa.

Viimeiset kolme kautta Lindberg on pelannut yliopistosarja NCAA:ssa. Menneellä kaudella hän esiintyi 15 ottelussa torjuntaprosentilla 94,9.

Minnesota-fanit ovat arvioineet, ettei Lindberg suostu siirtymään seuraan, koska joukkueella on ennestään kovia maalivahteja. Cam Talbotin ja Kaapo Kähkösen takaa on vaikea saada näytönpaikkaa NHL:ssä.

LUE MYÖS: Olisiko Tuukka Raskia pitänyt päästää pelaamaan ollenkaan? Valmentajalta kova paljastus