Kesäkuun siirtomarkkinat alkoivat Mestiksessä ryminällä. Ketterä solmi seitsemän uutta pelaajasopimusta RoKin hankkiessa kolme uutta pelaajaa. Myös Peliitat kiinnitti uuden pelaajan ensi kauden joukkueeseen SaPKon kiinnittäessä joukkueeseensa kaksi maalivahtia.

Ketterään uusina pelaajina liittyivät SaiPasta lainalla Leevi Karjalainen ja Viljami Istala sekä uudet sopimuspelaajat, Jere Maarnela ja Teemu Määttä. Hallitseva Mestis-mestari solmi sopimukset myös kolmen oman juniorinsa, Leevi Juseliuksen, Aaro Rokion ja Aleksi Akkilan kanssa.

Karjalainen sai kuluneella kaudella tililleen jopa 16 peliä Liigassa. Ketteräkin on puolustajalle tuttu joukkue, sillä hän kävi imatralaisjoukkueessa kahden ottelun lainalla. Istala on 21-vuotias puolustaja, jolla on kokemusta miesten peleistä yhden pelin verran.

Maarnela on niin ikään SaiPa-juniori, mutta 21-vuotiaalla hyökkääjällä ei ole vielä pelejä aikuisten tasolta. 20-vuotias maalivahti Määttä siirtyy Ketterään Hermeksen junioreista.

RoKi hankki riveihinsä Lauri Heinon, Miika Tiihosen ja Santeri Yli-Suutalan. Heino muuttaa Rovaniemelle Joensuusta. JoKP:n lisäksi Peliitoissa Mestistä pelannut 24-vuotias hyökkääjä teki kuluneella kaudella 24 ottelussa tehot 8+4=12. Yli-Suutala sen sijaan siirtyy RoKin puolustukseen Kärppien junioreista.

Tiihosella on taskussaan kuluneelta kaudelta Mestiksen kultamitali, ja 23-vuotias hyökkääjä oli mestarijoukkueen runkopelaajia 30 ottelussa keräämällään 22 pisteellä. Entisen Ketterä-pelaajan hankinta lienee perua myös RoKin valmennuksesta, sillä ensi kauden päävalmentajana Rovaniemellä vaikuttaa imatralaisjoukkueen kahteen mestaruuteen valmentanut Matias Lehtonen.

Peliittojen puolustus vahvistuu Jerkko Rämöllä. 21-vuotias puolustaja teki kuluneella kaudella Liiga-debyyttinsä päästyään Pelicansin kokoonpanoon neljässä ottelussa.

SaPKo kiinnitti maalivahtiosastonsa valmiiseen kuntoon. Savonlinnalaisjoukkue tiedotti tehneensä sopimuksen Kimmo Rautiaisen ja Valtteri Nousiaisen kanssa.

Rautiainen torjui KOOVEEn maalilla kuluneella kaudella 23 ottelua 90 prosentin tarkkuudella. Nousiainen sen sijaan siirtyy SaPKoon Suomi-sarjan Raahe-Kiekosta.