Leijonien vastustajaksi puolivälierään kaksi todennäköistä vaihtoehtoa

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonat kaatoi jääkiekon MM-kisojen alkulohkon päätösottelussa Kanadan voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3-2. Näin ollen alkulohkosta Suomi keräsi 17 pistettä ja on tällä hetkellä lohkon kärjessä. Tänään pelataan vielä muita otteluita, joten lohkovoitto on kuitenkin melko epätodennäköistä.

Yhdysvallat kohtaa vielä tänään päätösottelussaan Italian ja kolmen pisteen voitolla se nousisi Suomen ohi lohkovoittoon. Voidaan pitää melko todennäköisenä sitä, että Yhdysvallat tuon ottelun hoitaa.

Sen myötä Suomi sijoittuisi alkulohkossa toiseksi ja saisi vastaansa A-lohkon kolmosen, joka on tällä hetkellä Slovakia. Se kohtaa vielä alkulohkon päätöskierroksella neljäntenä olevan Tshekin, joka voi myös nousta vielä Slovakian ohi. Mikäli Tshekki voittaa Slovakian varsinaisella peliajalla, se sijoittuu kolmanneksi ja kohtaa Leijonat puolivälierissä. Kaikissa muissa tapauksissa Slovakia on Suomen vastustaja puolivälierissä.

Toki vielä täytyy ottaa huomioon se, että jos Slovakia voittaa Tshekin ja Venäjä häviäisi Valko-Venäjälle päätösottelunsa, Slovakia nousisi vielä Venäjän edelle ja näin Venäjä tulisi Suomea vastaan puolivälieriin. Tuossa tapauksessa A-lohkon voittaisi Sveitsi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!