Leijonien puolustaja jatkaa uraansa Ruotsissa: ”Toivon voivani kehittyä edelleen”

© Kuva: Getty Images

MM-kisoissakin parhaillaan pelaava suomalaispuolustaja Miika Koivisto on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen SHL-joukkue Växjö Lakersin kanssa.

30-vuotias Koivisto on pelannut Växjön riveissä edelliset kaksi kautta. 68 ottelua ovat tuottaneet 28 pistettä. Menneellä kaudella hän oli myös voittamassa Ruotsin mestaruutta.

– Tuntuu hyvältä palata Växjöön. Växjö Lakers on hyvä organisaatio, jolla on joka vuosi mahdollisuus olla yksi SHL:n huippujoukkueista. Minusta tuntuu, että näiden kahden vuoden aikana minusta on tullut parempi jääkiekkoilija ja toivon voivani kehittyä edelleen ja auttaa nuorempia kavereita hyvällä esimerkillä, Koivisto kommentoi seuran tiedotteessa.

Sport-kasvatilla on palkintokaapissaan myös maailmanmestaruus sekä Suomen mestaruus Kärppien riveistä. Hän on pelannut Liigassa myös Jukureiden, Lukon ja KalPan paidoissa. Kokemusta on karttunut lisäksi KHL:stä ja Sveitsistä.