Vegas Golden Knightsin tilanne on vaikea. Joukkue on selkä seinää vasten palkkakaton kanssa, mutta seuralla ei ole todellista ykkössentteriä. Rooli on täytettävä huippuvahvistuksella, mikäli Vegas mielii pidemmälle Stanley Cup -pudotuspeleissä.

Seuran varoista iso osa on kiinni maalivahdeissa. Marc-Andre Fleuryn vuosipalkka on 7 miljoonaa dollaria. Robin Lehnerin vuosipalkka on puolestaan 5 miljoonaa dollaria. Fleuryn sopimusta on vielä kauden verran jäljellä, kun taas Lehnerin sopimusta on vielä neljä vuotta jäljellä.

Vegasin päävalmentaja Peter DeBoer vihjaili, että maalivahtitilanteeseen saattaa olla tulossa muutoksia.

– DeBoer sanoo, että maalivahtitandemi oli siunaus tällä kaudella ja iso osa heidän menestyksestään, mutta ensi vuosi on erilainen. Hän mainitsi, että silloin he eivät ole enää ainutlaatuisessa tilanteessa tiivistetyn otteluohjelman kanssa, NHL-toimittaja Jesse Granger raportoi.

Vegas on ennenkin yrittänyt kaupata Fleurya, mutta ottajia ei ole löytynyt. Viime kaudella konkarivahti oli kuitenkin yksi sarjan parhaista, ja hänen vaihtoarvonsa on noussut kohissen. Hänen torjuntaprosenttinsa runkosarjassa oli komea 92,8.