Kolossaalinen takaisku! Leijonat-sentteri lähtee Liigasta – käyttää sopimuksensa ulkomaan option

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässien ensi kauteen valmistautuminen on kokenut kovan takaiskun. Joukkueen ykköstähtiin ja johtajiin lukeutuva Peter Tiivola jättää joukkueen. Hän käyttää sopimuksessaan olleen ulkomaan option, sopimus raukeaa ja hän siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään.

– Kiitämme Peter Tiivolaa hänen panoksestaan Ässien hyväksi. Hän kasvoi viimeisen kolmen kauden aikana johtavaksi pelaajaksi ja aina maajoukkueeseen asti, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

KHL:ssä pelaaminen on iso mahdollisuus, mutta valinta oli kaikkea muuta kuin helppo.

– Oli kyllä urani vaikein päätös lähteä pois Porista. Täällä on ollut ihan huippu valmennus ja olosuhteet kehittyä pelaajana. Ässistä on tullut minulle erittäin rakas seura ja viimeiset kolme vuotta, jotka olen saanut Porissa viettää, ovat olleet urani parhaita, Tiivola kommentoi.

– Toivottavasti ovi sulkeutuu osaltani vain väliaikaisesti ja pääsen vielä joskus pukemaan Patapaidan päälleni Suomen parhaiden kannattajien edessä.

Viime kaudella Tiivola pelasi 37 peliä Ässissä iskien niissä tehot 5+25=30. Hän oli mukana myös Latvian MM-kisoissa voittamassa hopeaa Leijonien kanssa.