Mestiksessä pelaava Kiekko-Espoo tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä seitsemän pelaajasopimusta ensi kaudelle. Sopimuksista kaksi on jatkosopimuksia ja viisi täysin uusia pelaajasopimuksia joukkueelle.

Espoolaisseurassa jatkavat maalivahti Roope Taponen sekä puolustaja Erno Hopponen. Taponen on HIFK:n sopimuspelaaja, joka aloittaa toisen kautensa seurassa lainalla. Viime kaudella 20-vuotias molari pelasi 19 ottelua torjuntaprosentilla 91,2%. Myös Hopposelle alkava kausi on toinen seurassa. Puolustaja pelasi viime kaudella 26 ottelua pistein 0+7.

Uusista hankinnoista nimekkäin on Saku Salmela. Hänet muistetaan Liigasta Ilveksen, HIFK:n ja Ässien riveistä. 31-vuotias puolustaja on pelannut Liigassa kuudella kaudella yhteensä 345 ottelua ja tehnyt niissä 78 pistettä. Viime kaudella hän pelasi Dornbirner EC:n joukkueessa Itävallan ICEHL:ssä 22 peliä tehoin 3+4.

– Sakun tavoite on palata takaisin Liigaan ja on erittäin hienoa, että hän valitsi meidät auttamaan häntä tavoitteeseensa. Saku tuo meille urheilullisuutta, ammattimaisuutta ja myös kokemusta. Tämä auttaa isosti meitä arjessa esimerkkinä kaikille, seuran urheilutoimenjohtaja ja päävalmentaja Kim Hirschovits kommentoi seuran tiedotteessa.

Lisäksi Kiekko-Espoo on tehnyt sopimukset puolustajien Sakari Turtiaisen sekä Ville Rautialan kanssa sekä hyökkääjien Oskari Lemetyisen ja Morten Jürgensin kanssa.

Turtiainen on pelannut Mestiksessä jo kuusi edellistä kautta, kun taas Rautiala ja Lemetyinen aloittavat kolmannen kautensa Mestis-ympäristössä. Virolainen Jürgens aloittaa ensimmäisen Mestis-kautensa juniorivuosiensa jälkeen.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo_
Seitsemän pelaajasopimusta! 😎

Taponen ja Hopponen jatkavat Espoossa, uusina kasvoina nähdään Saku Salmela, Sakari Turtiainen, Ville Rautiala, Oskari Lemetyinen ja Morten Jürgens 👏🔥

Lue lisää 👉 kiekko-espoo.com

#kiekkoespoo #kivikova #yhdessä #espooliikkuu #mestis