Jokereiden ex-apuvalmentaja Mikko Mannerin valmennustiimiin: ”Hauskaa päästä työskentelemään yhdessä”

© Kuva: Juha Tamminen

Jokereiden apuvalmentajana kuluneella kaudella toiminut Ari-Pekka Pajuluoma siirtyy ensi kaudeksi SHL:ään Brynäs IF:n apuvalmentajaksi. Sopimus on kaksivuotinen.

Pajuluoma jätti Jokerit muutama päivä sitten oltuaan joukkueen apukoutsina yhden kauden ajan. Sitä ennen mies valmensi Liigassa Sportia vähän yli yhden kauden ajan, kunnes sai potkut kesken toisen kautensa.

Brynäsin tuore päävalmentaja Mikko Manner on Pajuluoman tavoin vaasalaislähtöinen, ja kaksikko tunteekin toisensa hyvin.

– Olen erittäin iloinen ja ylpeä saadessani olla osa Brynäsiä. Odotan innolla joukkueen tapaamista ja ensi kautta. Toivon, että voimme yhdessä kasvaa vahvaksi joukkueeksi. Mikko ja minä olemme samasta kaupungista ja olemme pelanneet samassa joukkueessa ja olleet saman seuran johtajia. Viime vuosina olemme olleet eri paikoissa, mutta olemme silti pitäneet yhteyttä melkein joka viikko. Tuntuu todella hauskalta, että saamme mahdollisuuden työskennellä yhdessä Brynäsissä nyt, Pajuluoma kommentoi seuran tiedotteessa.