Hetkinen? Nyt ei taida olla kaikki kunnossa – maaleja imuroinut Tuukka Rask koki todella harvinaisen kohtalon NHL:ssä: “On yksi maailman parhaista”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä nähtiin yöllä erikoinen ja suomalaisittain kurja tapaus: Tuukka Rask otettiin yllättäen vaihtoon toisella tauolla pelissä NY Islandersia vastaan, kun tähtivahti oli päästänyt kahdessa ensimmäisessä erässä peräti neljä takaiskua. Tapaus, jota harvoin näkee.

Isles voitti pelin 5-4 siirtyen ottelusarjassa johtoon voitoin 3-2. Sillä on ottelusarjan katkaisun paikka torstaiyönä.

Savonlinnalaisvahti joutui vaihtoon heikon suorituksen takia, mutta taustalla oli jotain muutakin. Raskin tilastoihin merkittiin 12/16 torjuntaa.

– Kyseessä oli huoltotoimi, joka oli vain tehtävä. Hän ei ollut sataprosenttisessa kunnossa. Ehkä hän olisi voinut palata takaisin askiin, mutta päätimme olla toimimatta niin, päävalmentaja Bruce Cassidy pyöritteli NHL:n nettisivuilla suhteellisen mystiseen sävyyn.

Cassidy sanoi odottavansa Raskin pelaavan kuudennessa osassa, vaikka pelaaja on kärsinyt luotsin mukaan ottelusarjassa ”kiusallisista vammoista”. Silti paluuseen uskoo myös joukkuekaveri David Pastrnak.

– Joo, ei siitä ole epäilystäkään. Hän on yksi maailman parhaista maalivahdeista.

Stanley Cup -voittaja vedettiin maalilta vasta toisen kerran kautta tämän NHL-pudotuspelihistorian. Ensimmäinen oli vuonna 2018 itäisen konferenssin ensimmäisen kierroksen pelissä, kun Toronto Maple Leafs oli latonut neljä maalia 13 laukauksella.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004