FPS julkaisi neljä uutta pelaajasopimusta ensi kauden joukkueesta. Jatkosopimuksiin nimensä allekirjoittivat Petrus Lintonen ja Paavo Tyni, uusia hankintoja ovat Mika Huhtasalo ja Miska Ronkainen.

Lintonen on todella pitkäaikainen FPS-maalivahti. Ensimmäiset pelinsä FPS:n paidassa 29-vuotias forssalainen pelasi kaudella 2008-09. Kulunut kausi oli hänen ensimmäinen kautensa Mestiksessä, ja otteluita kertyi 20 kappaletta torjuntaprosentilla 89.2.

Tynillä on takanaan upea kausi, sillä hän Liigasta kuuden ottelun verran lisäkokemusta. Mestiksessä 29 ottelua riittivät tehoihin 9+17=26.

Huhtasalo liittyy FPS:ään Suomi-sarjan joukkue Karhu HT:sta. Viime vuodet Ruotsin alasarjoja kolunneella 25-vuotiaalla hyökkääjällä on 66 ottelun kokemus Mestiksestä.

Forssalaislähtöinen Ronkainen on tuttu pelaaja FPS-faneille. Vuonna 2015 kotikaupungistaan HPK:n junioreiden vahvuuteen, kunnes palasi kotiin kuluneeksi kaudeksi. Maaliskuussa hän pääsi hämeenlinnalaisten Liiga-kokoonpanoon, mutta ensi kaudeksi 21-vuotias hyökkääjä liittyy jälleen FPS:n vahvuuteen.