Ässät aktivoitui pelaajamarkkinoilla – joukkue vahvistuu pienikokoisella yhdysvaltalaishyökkääjällä

© Kuva: Juha Tamminen

Ässät tiedotti uudesta pelaajasopimuksesta. Derek Barach siirtyy porilaisjoukkueeseen AHL:n Texas Starsista.

Barach on 173-senttinen keskushyökkääjä, joka teki 31 AHL-ottelussaan tällä kaudella tehot 3+4=7. Yhdysvaltalainen pelasi myös sarjaporrasta alempana ECHL:ssä, jossa hän sai täsmälleen samat pisteet seitsemässä pelaamassaan ottelussa.

Mercyhurstin yliopistossa viimeiset vuodet ennen ammattilaisuraansa pelannut Barach kuului joukkueensa parhaisiin pelaajiin ja oli kahden kauden ajan myös kapteeni. Hän saikin Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttulan mukaan kehuja edellisiltä joukkueiltaan nimen omaan luonteestaan.

Ässien solmima sopimus Barachin kanssa on kaksivuotinen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.