Antti Suomela jatkaa uraansa Pohjois-Amerikassa – allekirjoitti AHL-sopimuksen!

© Kuva: Getty Images

Suomalaiskiekkoilija Antti Suomela on allekirjoittanut yksivuotisen AHL-sopimuksen Toronto Marliesin kanssa.

AHL-sopimuksen tehnyt pelaaja voi myös pelata NHL:ssä kauden aikana, mutta ennen sitä sopimus täytyy tehdä erikseen myös NHL-seuran kanssa.

Suomela siirtyi viime kevään aikana San Jose Sharksista Toronto Maple Leafsiin. Sharksin organisaatiossa Suomela viihtyi noin kolmen kauden ajan. NHL:ssä hän pääsi pelaamaan 51 ottelua. Viime syksynä hän pelasi lainalla HIFK:ssa 10 ottelua.

Ennen Pohjois-Amerikkaan lähtöä Suomela voitti Liigan pistepörssin JYPin riveissä tehtyään 59 otteluun 60 pistettä. Tuo kausi tuotti CHL:n mestaruuden ja kauden päätteeksi 27-vuotias espoolainen pelasi myös MM-kisoissa neljä ottelua tehden yhden maalin. Liigassa Suomela on edustanut myös Bluesia.