Aleksander Barkoville häkellyttävä kunnianosoitus muilta NHL-pelaajilta – kirkkaimmat supertähdet jäivät taakse!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov on saanut mairittelevan kunnianosoituksen muilta NHL-pelaajilta.

Florida Panthersin suomalaiskippari äänestettiin pelaajayhdistyksen järjestämässä kyselyssä koko NHL:n kolmanneksi kokonaisvaltaisimmaksi pelaajaksi heti Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn sekä Boston Bruinsin Patrice Bergeronin jälkeen. Kärkikaksikko keräsi 23,78% äänistä mieheen. Barkovin osuus oli sekin komeat 14,65%.

Muiden pelaajien antaman kunnianosoituksen arvoa korostaa se, että Barkovin taakse jäivät mm. NHL:n valovoimaisimmat supertähdet, Edmonton Oilersin Connor McDavid (7,22%) sekä Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonin (5,52%).

Barkov, 25, iski päättyneellä kaudella pelaamissaan 50 runkosarjapelissä tehot 26+32=58 ja johdatti joukkueensa pudotuspeleihin.

LUE MYÖS: Poikkeuksellinen kunnianosoitus! Aleksander Barkov yksi finalisteista arvostetun NHL-palkinnon voittoon