TPS julkisti tänään uusia pelaaja- ja valmentajasopimuksia.

Joukkueen päävalmentajana ensi kaudesta lähtien toimii Jussi Ahokas. Tuore sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää myös option kaudesta 2023-24. Valmennustiimin täydentävät Kari Kalto, Vesa Petäjä, Sami Salo, Ari Moisanen ja Risto Rosendahl.

Ahokas valmensi KooKoota kaksi edellistä kautta. Kauden 2019-20 päätteeksi hänet palkittiin Kalevi Numminen -palkinnolla Liigan parhaana valmentajana. 40-vuotias valmentaja on saavuttanut myös U20- ja U18-maailmanmestaruudet.

Elmeri Eronen palaa Turkuun kaksivuotisella sopimuksella. Oikealta laukova puolustaja pelasi kaksi viimeistä kautta HPK:ssa ja nousi sinä aikana EHT-tason puolustajaksi. Eronen on TPS:n kasvatti ja hän edusti seuraa ennen Hämeenlinnan vuosiaan.

Jonne Tammela siirtyy myös TPS:n riveihin. 23-vuotias hyökkääjä edusti Rauman Lukkoa kaksi edellistä kautta. Tammelan Liigaura alkoi KalPasta, josta hän siirtyi pelaamaan AHL-seura Syracuse Crunchiin. Tammelan sopimus on kaksivuotinen.

Uusien sopimusten lisäksi TPS julkaisi maalivahti Andrei Kareevin yksivuotisen jatkosopimuksen. Venäläisvahti pelasi ensimmäisellä kaudellaan TPS:ssä 36 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,70. Kareev on aiemmin pelannut KHL:ssä Salavat Julajev Ufan riveissä.