© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Lukko: Mestaruus katkolla tiistaina

Liiga
TPS – Lukko
Tiistai 11.05. klo 16:00

TPS taisteli parhaansa mukaan maanantaisessa kolmannessa finaalissa, mutta Lukko ei antanut armoa, vaan vei finaalit tiistaiksi katkolle. Raumalaisten pitkään odottama kulta on siis enää yhden voiton päässä ja voi vain kuvitella, millainen sekoaminen kovassa kiekkokaupungissa tapahtuu, jos tämä toteutuu.

Lukko on puolustanut ensimmäisen tappiollisen finaalin jälkeen upeasti. TPS:llä meni melkein kaksi täyttä ottelua ilman maalia, eikä Lassi Lehtisen toinen peräkkäinen nollapeli ollut kaukana. Lukko ei pelannut maanantaina mitenkään loistokkaasti, mutta lähestulkoon virheettömästi se pelasi.

TPS piti kovaa vauhtia ja ryminää, mutta Lukon kiekolliseen pelaamiseen Raimo Helmisen suojatit eivät löytäneet lääkkeitä. Tappio tuntui kalvavan ottelun jälkeen Tepsi-käskijää kovaa, eikä kiveäkään varmasti jätetä kääntämättä ennen tiistain ottelua.

Molemmat joukkueet puolustivat jälleen uhrautuvasti, ja maalivahdit pääsivät loistamaan ottelussa. Lukko iski kaksi maalia tyhjiin ja Tepsi pääsi kaventamaan vasta aivan lopussa, kun ottelu oli jo ratkennut. TPS ei ollut huono, mutta vastus on hirmuisen kova.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusarjan katkaisu vaatii vielä normaaliakin kovempaa henkistä kanttia. Lukolta uskon sitä löytyvän ja vetovalinta tiistain otteluun on vierasvoitosta: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,89.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.