MM-kisat
Suomi – Latvia
Sunnuntai 30.05. klo 20:15

Leijonat johtaa sunnuntain otteluita ennen B-lohkoa kolmellatoista pisteellä. Hyvää turnausta pelaava USA on pisteen päässä toisena ja illalla vastaan asettuva Latvia on viidentenä kahdeksalla pisteellään. Voitto veisi Jukka Jalosen suojatit askeleen lähemmäs lohkovoittoa.

Leijonien trappi puri Saksaan hyvin, ja vastustaja jäi paikoitellen neuvottomaksi Suomen pitävän puolustuksen edessä, eikä Jussi Olkinuoralle lauottu ottelussa kuin kolmetoista laukausta. Suomi loi aivan mukavasti maalipaikkoja, mutta lisäosumat jäivät tällä kertaa piippuun. Kurinalainen puolustuspeli toimi oikeastaan paremmin kuin kertaakaan koko kisojen aikana: saksalaiset eivät pystyneet paineistamaan Leijonia kunnolla oikeastaan missään vaiheessa.

Latvia haksahti Norjaa vastaan toiseen perättäiseen tappioon. Ottelu oli tasainen, ja kumpi tahansa olisi voinut viedä voiton. Latvialla on vielä isot panokset jatkopaikan suhteen, ja Leijonia vastaan tarvittaisiin pisteitä. Joukkueen normaalisti hyvin organisoitu puolustus ei toiminut norjalaisia vastaan optimaalisesti, ja sunnuntain matsissa haaste kasvaa oleellisesti, kun vastassa on Leijonien kovempi koneisto.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti ottelu ei tarjoa sen kummoisempaa herkkua. Mennään viihdepuoli edellä ja otetaan fanibetsi Leijoniin. Vedon lipuminen lunastukseen vaatisi vähintään kahden maalin leijonavoiton: Tasoitusveto, Suomi -1.5 kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO