© Kuva: Getty Images

Ruotsi – Iso-Britannia: Pakkovoiton vuoro

MM-kisat
Ruotsi – Iso-Britannia
Perjantai 28.05. klo 16:15

Tre Kronorin kisat ovat käymässä päivä päivältä ja ottelu ottelulta pahemmaksi painajaiseksi. Joukkueen historiallinen putoaminen jo alkulohkoon on hyvin mahdollista, jopa todennäköistä. Johan Garpenlövin päivät valmennuksessa ovat luetut. Iso-Britannia etenee kisoissa ilman paineita ja otti viime ottelussa jo voitonkin.

Tämä ottelu on Ruotsille välttämätön kasvojenpuhdistuksen paikka. Onnistunut Sveitsi-ottelu helpotti jo hieman tunnelmia länsinaapurissa ja Tshekkiä vastaan alkupuoli oli lupaava. Tshekki käytti kuitenkin Tre Kronorin kurittomuuden ja huolimattomuuden täysin hyväkseen, ja katastrofi oli valmis. Nyt tarvitaan paineenkäsittelykykyä, sillä kaikista lopuista otteluista Ruotsi tarvitsee voiton.

Iso-Britannian kiekko tuntuu parissa vuodessa menneen ison harppauksen eteenpäin, vaikka matkaa maailman huipulle on vielä kosolti. Hyvän kehityksen voisi kuvitella jatkuvan, kunhan brittipelaajia pääsee pikkuhiljaa parempiin sarjoihin pelaamaan. Valko-Venäjä vei brittejä vastaan laukaukset, mutta Iso-Britannia hallitsi peliä ajoittain selvästikin. Liam Kirk on ollut brittien tehopelaaja.

Lyö vetoa ottelusta:

Iltapäivällä nähdään, puristaako Tre Kronor mailaa, vai vastaako joukkue huutoon. Paras viihdeveto tähän otteluun on runsasmaalisuus – maaleja voi tulla paljonkin, jos ketsuppipullo aukeaa. Vetosuositus on Ottelussa yli 6.5 maalia kertoimella 1,98.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.