Ruotsalaissivusto: Raimo Helmisen ensi kauden seura ratkeamassa!

© Kuva: Juha Tamminen

Turun Palloseuran Liigan loppuotteluihin päättyneellä kaudella luotsanneen Raimo Helmisen ensi kauden seura on selviämässä, uutisoi Hockeynews.se.

Ruotsalaissivuston mukaan Helminen on vahva ehdokas SHL-seura Brynäsin apuvalmentajaksi Kärpistä päävalmentajaksi hankitun Mikko Mannerin aisapariksi.

– Hän oli useiden haastateltavien joukossa. Hänellä on ansioluettelo, joka puhuu puolestaan. Hän on moderni johtaja, joka asettaa ihmiset keskiöön, Brynäsin urheilujohtaja, itsekin pitkän pelaajauran Suomessa tehnyt Josef Boumedienne vahvistaa.

Helminen kiekkoili omalla urallaan pitkän pätkän Ruotsin pääsarjassa ja oli mukana voittamassa kahta Ruotsin mestaruutta. Helmisen eduksi lasketaan myös ruotsinkielen taito. Brynäsin toisena apuvalmentaja jatkaa tulevalla kaudella Mikael Holmqvist.

Ruotsalaisseura ei ole toistaiseksi vahvistanut Helmisen siirtymistä palkkalistoilleen.