NHL-kulttipelaaja: näin Rangersin pitää kostaa tähden runtelu: ”Etsisin isoimman körmyn, jolla ei ole mitään tulevaisuutta”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson on viime päivinä pyörinyt tiiviisti otsikoissa. Sikailuistaan kuuluisa voimahyökkääjä kohahdutti jälleen päättämällä Artemi Panarinin kauden ja hakkaamalla maassa makaavaa Pavel Buchnevichia. Tempustaan hän sai vain 5000 dollarin sakot.

NHL-kulttipelaaja John Scott laukoi Sportsnetin haastattelussa, että Rangersin pitää nyt kostaa omatoimisesti. Hänellä oli selvä resepti jatkoa varten.

– Menisin Hartfordiin ja etsisin isoimman, rasvaisimman körmyn, jolla ei ole mitään tulevaisuutta NHL:ssä, ja kutsuisin hänet ylös. Sanoisin hänelle, että antaa mennä. Mene Bäckströmin, Ovetshkinin ja Carlsonin perään ja pidä hauskaa, Scott kommentoi.

– Jos NHL ei suojele Rangersia, niin hakekaa kaikki hassut tappelijat AHL:stä ja hoitakaa asia itse.

Scott teki itse pitkän uran NHL:ssä tappelijana. Hänestä tuli myös fanien suosikki, kun hänet äänestettiin pilanpäiten NHL All Star -otteluun. Yllättäen Scott olikin tapahtumassa aivan liekeissä, ja hänet valittiin tähdistöottelun parhaaksi pelaajaksi.

LISÄÄ AIHEESTA: NHL:n pelätty ex-kovanyrkki lataa kovaa tekstiä sikailleesta Tom Wilsonista: ”Antakaa minulle yhden ottelun sopimus – ja teen selvää hänestä!”