Rangers ei sulata Tom Wilsonin saamaa rangaistusta! Seura vaatii potkuja

© Kuva: Getty Images

NHL-kohupelaaja Tom Wilson nousi jälleen sikailullaan otsikoihin. Washington Capitalsin voimahyökkääjä iski toistuvasta jäässä makaavaa Pavel Buchnevichia poikittaisella mailalla päähän. Tämän jälkeen hän runteli Artemi Panarinia ja päätti venäläistähden kauden.

Kaikesta sikailustaan Wilson sai vain 5000 dollarin sakot. Pelikieltoa ei tullut ollenkaan.

New York Rangers ei niellyt kurinpidon päätöstä. Seura julkaisi poikkeuksellisen kannanoton tilanteeseen.

– New York Rangers on äärimmäisen pettynyt, että Capitals-hyökkääjä Tom Wilson ei saanut pelikieltoa hänen karmaisevasta väkivallanteostaan viime iltana Madison Square Gardenilla, Rangersin lausunnossa kommentoidaan.

– Wilsonilla on pitkä historia tämänkaltaisista teoista, ja meistä on shokeeraavaa, että NHL ja pelaajien turvallisuusosasto eivät nähneet tarpeelliseksi ryhtyä toimiin ja antaa hänelle pelikieltoa. Wilsonin vaaralliset ja huolimattomat teot aiheuttivat loukkaantumisen Artemi Panarinille, ja hän ei pelaa enää tällä kaudella. Me näemme tämän vastuun hylkäämisenä NHL:n pelaajien turvallisuusvastaava George Parrosin toimesta, ja uskomme, että hän on kykenemätön jatkamaan nykyisessä roolissaan.

LISÄÄ AIHEESTA: NHL:n pelätty ex-kovanyrkki lataa kovaa tekstiä sikailleesta Tom Wilsonista: ”Antakaa minulle yhden ottelun sopimus – ja teen selvää hänestä!”