Columbus Blue Jacketsin NHL-kaudesta tuli iso farssi Seura jäi jättitreidin jäljiltä kokonaan ilman ykkössentteriä ja se näkyi myös suorituksissa. Patrik Laine näytti varsin orvolta ykkösketjun laidalla. Ensi kaudelle Columbus tarviaa kipeästi uuden ykkössentterin.

Se on helpommin sanottu kuin tehty. Ensi kaudeksi markkinoille saattaa tulla poikkeuksellisen taitava nimi: Washington Capitalsin Jevgeni Kuznetsov.

– Washingtonin kärsivällisyys on lopussa Jevgeni Kuznetsovin kanssa. Laviolette sanoi tiistaina, että kokoonpanosta sivussa olleen sentterin ja maalivahti Ilja Samsonovin, status on yhä epävarma, koska he myöhästyivät kokouksesta. Valmentaja sanoi, että Capitals työstää asiaa pukukopin sisäisesti, NHL-toimittaja Elliotte Friedman kirjoittaa.

Kuznetsov on ollut kohujen keskellä muutenkin kuin vain myöhästelyn johdosta. Hän jäi jokunen aika sitten kiinni kokaiinin käytöstä, ja aiemmin tällä kaudella hän rikkoi joukkueensa koronarajoituksia.

Jäälläkään Kuznetsovilla ei ole kulkenut niin kovaa kuin yleensä. Hän on iskenyt runkosarjan 41 ottelussa tehot 9+20=29. 28-vuotias sentteri on kuitenkin pelannut urallaan kolme yli 70 tehopisteen runkosarjaa.

LUE MYÖS: NHL-areena muuttui nyrkkeilykehäksi! Tom Wilson loukkaantui – ottelussa jaettiin 141 jäähyminuuttia