KooKoo kertoi perjantaiaamuna tiedotteessaan, että Lukon tuoreet Suomen mestarit Heikki Liedes ja Oskari Setänen siirtyvät Raumalta Kouvolaan.

Lukon entisen kipparin pahvi on kaksi kautta, ja samalla diilillä Kaakkois-Suomeen siirtyy myös Setänen.

– Liedeksen kokonaisvaltainen pelaaminen on kovalla tasolla ja hän tekee kaukalossa pelin pieniä voittavia asioita tinkimättömästi vaihdosta toiseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Setänen on maalivahti, jonka fyysiset ominaisuudet ja pelin lukeminen tukevat hyvin voittavaa maalivahtipelaamista. Hänen peli-ideologiansa sopii myös hyvin yhteen maalivahtivalmentajamme Kari Lehtosen kanssa, joten edellytykset kehittyä jatkossa Liigan parhaaksi maalivahdiksi ovat erinomaiset, Kultanen jatkoi.

Helsinkiläislähtöinen Liedes iski menneen kauden runkosarjan 60 pelissä tehot 6+11=17 (+8), 11 pudotuspeliottelun saldo oli 1+4=5 (0). Euran kasvatti Setänen ei puolestaan pelannut pudotuspeleissä otteluakaan, mutta runkosarjassa vyölle kertyi 26 matsia prosentein 90,9.