Nyt se on varmaa: Aleksander Barkovin johtama Panthers joutuu NHL:n pudotuspeleissä kenties kovimpaan mahdolliseen testiin

© Kuva: Getty Images

Viime syksyn Stanley Cup -voittaja Tampa Bay Lightning ja Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers tulevat kohtaamaan NHL:n pudotuspelien avauskierroksella. Joukkueet ovat keskisessä divisioonassa toisena ja kolmantena tasapisteissä, ja kaiken kukkuraksi ne kohtaavat vielä viikonvaihteessa kahdesti runkosarjan päätöksessä.

On sanomattakin selvää, että jatkopeleihin toisen kerran peräkkäin yltäneellä Floridalla tulee olemaan edessään kivenkova haaste.

– Runkosarjakohtaamiset tekevät tästä siinä mielessä helpompaa, että tunnemme toinen toisemme. Ensimmäiset pudotuspelimatsit ovat yleensä sellaisia tunnustelumatseja. Videoiden avulla toki voi selvittää paljon, Tampa-luotsi Jon Cooper pyöritteli NHL:n nettisivuilla.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kuudesti, ja keskinäisten voitot ovat tasan 3-3.

– Enää ei ole olemassa mitään salaisuuksia, kun olemme pelanneet niin monta kertaa vastakkain. Pelaajat ovat tuttuja. En halua sanoa paikkaa helpoksi, koska pudotuspeleissä ei ole koskaan helppoa. Mutta nyt tavallaan äijät tietävät, mitä odottaa.

Joukkueiden pelaajista tehokkain on Panthersin Jonathan Huberdeau saldolla 19+40=59. Barkov seuraa kakkosena lukemin 26+30=56 ja Tampan Brayden Point kolmosena tehopistein 23+25=48.

Jatkopaikka kahdeksan parhaan joukkoon irtoaa neljällä voitolla.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Pudotuspelihaave elää – Starsin suomalaiset heräsivät ilmiliekkeihin NHL:n kuolemanpelissä


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!