NHL:n maalivahtimarkkinoilla alkaa tapahtua? Iso läjä huippunimiä vapautuu – mukana kolme suomalaista

© Kuva: Getty Images

Monen NHL-joukkueen kausi on jo päättynyt. Ensi kauden joukkueen rakentamisen kanssa pitää kuitenkin vielä odotella, että siirtoikkuna taas aukeaa kauden päätyttyä. Siirtomarkkinat ovatkin tällä kertaa poikkeuksellisen mielenkiintoiset.

Tilanne on erityisen kutkuttava maalivahtien osalta. Iso joukko huippunimiä on vapaita agentteja kauden päätyttyä. Monet solmivat varmasti jatkosopimukset nykyisiin seuroihinsa, mutta liikehdintää odotetaan olevan silti runsaasti.

Maalivahtien vapaiden agenttien listalle mahtuu kolme suomalaista: Tuukka Rask, Pekka Rinne ja Antti Raanta. Rask on todennäköisesti jatkamassa Boston Bruinsissa, kun taas Pekka Rinteen uskotaan jäävän eläkkeelle. Potentiaalisin liikkuja on Raanta, jonka ei uskota pelaavan Arizonassa enää ensi kaudella.

Listasimme alle kaikki maalivahdit, jotka ovat vapaita agentteja kauden päätyttyä.

  • Tuukka Rask, Boston Bruins, 7 milj.
  • Pekka Rinne, Nashville Predators, 5 milj.
  • Frederik Andersen, Toronto Maple Leafs, 5 milj.
  • Devan Dubnyk, Colorado Avalanche, 4,3 milj.
  • Antti Raanta, Arizona Coyotes, 4,25 milj.
  • James Reimer, Carolina Hurricanes, 3,4 milj.
  • Philipp Grubauer, Colorado Avalanche, 3,33 milj.
  • Petr Mrazek, Carolina Hurricanes, 3,125 milj.
  • Jonathan Bernier, Detroit Red Wings, 3 milj.