NHL-valmentajat äänestivät vuoden parasta puolustajaa – myös suomalaispuolustaja sai tunnustusta

© Kuva: Getty Images

The Athletic -sivusto kysyi jokaista NHL-valmentajaa äänestämään kuluvan kauden Norris-palkinnon voittajaa. Palkinto jaetaan kauden päätteeksi NHL:n parhaalle puolustajalle.

Käskyttäjien tuli kertoa kärkikolmikkonsa järjestyksessä. Jokaisesta valinnasta myönnetään pelaajalle piste. Kolmas sija antaa yhden pisteen, toinen kaksi ja ensimmäinen kolme. Yhteenlaskettu tulos määräsi palkinnon voittajan.

Valmentajista 22 äänesti voittajaksi Tampa Bay Lightning -puolustaja Victor Hedmania. Ruotsalaispuolustaja keräsi yhteensä 79 ääntä. Toiseksi sijoittui New York Rangersin Adam Fox. Jenkille pisteitä kertyi 42. Kärkikolmikon täydensi Cale Makar.

Myös yksi suomalaispuolustaja sai valmentajilta tunnustusta. Dallas Starsin Miro Heiskanen sai yhteensä kolme pistettä, kun hänet äänestettiin toiseksi ja kolmanneksi. 21-vuotias oli äänestyksen kahdeksas.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.