Toronto Maple Leafsin supertähti John Tavares loukkaantui viime yön pudotuspeliottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Hänet kiidätettiin tilanteen jälkeen sairaalaan.

Tilanteessa oli iso annos huonoa tuuria. Tavares kaatui taklaustilanteessa keskialueella. Montrealin Corey Perry luisteli tilanteen vierestä kohti kiekkoa. Näin tehdessään hänen polvensa osui voimalla kaatuneen Tavaresin päähän. Teon tahallisuudesta tai tahattomuudesta on käyty kiivasta keskustelua Pohjois-Amerikassa.

Toronton lääkintähenkilökunta tuli välittömästi auttamaan Tavaresia. Tilanteen vakavuutta ei välittömästi ymmärretty. Hyökkääjä nousi istuma-asentoon, mutta yhtäkkiä hän romahti lääkärin käsivarsille. Paikalle huudettiin paarit, joiden avulla Tavares kärrättiin pois jäältä.

Toronton Nick Foligno pyöri herhiläisenä Perryn ympärillä tilanteen jälkeen. Kun peli viimein jatkui, heti seuraavassa aloituksessa kaksikko pudotti hanskat. Foligno vei lyhyen tappelun nimiinsä.

Loukkaantuminen oli poikkeuksellisen raju, joten siitä ei juuri ole näytetty uusintoja Pohjois-Amerikan medioissa. Asiaa kuitenkin käsiteltiin Hockey Night in Canada -lähetyksessä. Voit katsoa pelottavan tilanteen alta.

LUE MYÖS: Nyt puhuu polvellaan John Tavaresin sairaalaan telonut Corey Perry