Slovakia tiedotti MM-ryhmästään lauantaina ja mukana oli kaksi harvinaisen nuorta pelaajaa. TPS:n junioreissa pelaavat Samuel Knazko ja Juraj Slafkovsky tulivat valituksi maansa edustustehtäviin.

Hämmentävää on, että NHL-lupaukset eivät ole päässeet TPS:ssä tai missään muussakaan seurajoukkueessa vielä lainkaan miesten pelien makuun. Lisäksi kummallakaan slovakkijuniorilla ei ole sopimusta ensi kaudesta.

Jälkimmäinen on muuttumassa mikäli TPS:n Twitter-tiliin on uskominen. Turkulaisseuran hehkuttaessa suojattiensa pääsyä MM-kisoihin siltä kysyttiin, onko nuorukaisilla vielä sopimusta ensi kaudesta. Vastaus oli paljon puhuva.

— Maltatko odottaa vielä hetken julkaisujen suhteen?, TPS kommentoi. Ja voit nukkua siis yösi rauhassa.

Slafkovsky teki 16 A-juniorien ottelussa tehot 8+5=13, kun taas Knazkon tehot olivat pakin paikalta 23 ottelussa 5+10=15. 18-vuotias Knazko on Columbus Blue Jacketsin kolmannen kierroksen varaus ja juuri 17 vuotta täyttänyt Slafkovsky varataan NHL:ään vasta ensi vuonna.