© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – TPS: Päättyykö pitkä odotus Raumalla?

Liiga
Lukko – TPS
Perjantai 07.05. klo 18:30

Perjantaina polkaistaan käyntiin Liigan finaalit, joissa kohtaavat kauden paras joukkue Lukko ja kaikki totaalisesti yllättänyt TPS. Raumalla mestaruutta on odotettu 58 vuotta ja käsillä ovat nykyisen dynastian tärkeimmät ottelut. TPS:llä Raimo Helmisen kauden luultiin olevan välietappi matkalla kohti uutta nousua, mutta Helmisen tiimi on onnistunut täydellisesti. Finaaleihin se lähtee välierien lailla haastajana.

Lukon pahin mörkö matkalla kohti finaaleja oli Tappara, joka on ollut raumalaisille äärimmäisen vaikea vastus vuosien mittaan. Henkisesti vahva ja äärimmäisen kurinalainen raumalaisporukka selvitti tämän miehuuskokeen, ja finaalisarja voi tämän jälkeen olla jopa helpompi etappi. Lukko selvisi myös Pekka Virran pitkästä poissaolosta, eikä joukkueella ole ollut koko kaudella yhtään pidempää huonoa jaksoa. Tässä tapauksessa on puhuttava suuresta mestarisuosikista.

Tällä kaudella on nähty TPS:n pelaajien kasvutarina ja välillä syyttä parjatun Helmisen onnistuminen silloin, kun sitä vähiten odotettiin. TPS sai ennakkotunnelmia vaatimustasosta jo kovaa HIFKiä vastaan: vaikka turkulaiset menivät finaaleihin niukasti, ei sitä voi pitää vääryytenä. Sokerina pohjalla vaikeuksista kärsinyt keikkamaalivahti Karri Rämö nousi suurtekoihin, kun joukkue sitä eniten tarvitsi. TPS:llä on näissä finaaleissa vain voitettavaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ensimmäinen finaali voi olla avoin yllätykselle, mutta uskon Lukon selvittävän avausottelun karikot – kaikella todennäköisyydellä Lukko tulee illalla olemaan yhtä voittoa lähempänä mestaruutta. Vetosuositus on Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,70.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.