Liiga
Lukko – TPS
Lauantai 08.05. klo 17:00

Liigan finaalit alkoivat perjantaina yllätyksellä, kun TPS otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruudesta. Asetelmat menivät siis kerralla uusiksi, ja Lukko voi lauantaina korkeintaan päästä kotiotteluissaan voitoissa tasoihin. TPS on jo aikaisemmin aiheuttanut asiantuntijoille päänvaivaa, ja perjantaina Lukon nimeen vannoneille – mukaan lukien yllekirjoittanut – tuli lunta tupaan.

Raimo Helmisen suojatit saivat Lukon sekaisin prässäämällä hullun lailla, ja puolustuskannalle jouduttuaan rakentamalla pitävän trapin. Tehomiehenä hääri oikeassa paikassa oikeaan aikaan ollut Lauri Pajuniemi. Lukko vei laukaukset puhtaasti, mutta upean ottelun pelannut Karri Rämö kesti maalissa – kuten myös maalikehikko, joka kilisi Tepsin päädyssä useampaan otteeseen.

Lukko oli pelitapahtumissa niskan päällä, mutta joutui vaikeuksiin latautuneen TPS:n kanssa. Valitettavasti lataus meni yli välieräsankari Eemil Virolla, joka lensi likaisesta polvitaklauksestaan johtuen ulos toisessa erässä. Tämä tarjosi Lukolle vapaalipun takaisin peliin, mutta tätä ei pystytty lopulta lunastamaan.

Raumalaisten turhautuminen huipentui ottelun ratkettua Kristian Pospisilin toiseen käytöskymppiin, ja kymppitilin täytyttyä slovakki joutuu huilaamaan toisen finaalipelin. TPS oli yleisesti ottaen joukkueista kärsivällisempi, ja raumalaisille jäi kosolti parannettavaa lauantaiksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ensimmäinen finaalipeli oli nautittavaa katseltavaa – tunnetta oli todella paljon ja ottelussa nähtiin mahtavia yksilösuorituksia. Nousseella kertoimella tekee mieli pitää positio Lukon puolella, ja tipsata toisen kerran raumalaisia: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,80.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO