Leijonien MM-leiriryhmään valittu Jere Karjalainen vaihtaa venäläisen KHL-joukkue HK Sotshin värit latvialaiseen Dinamo Riikaan. Kaksinkertainen Suomen mestari voi siis täten päästä pelaamaan touko-kesäkuussa MM-kilpailuita uusilla kotikonnuilla Riikassa, jos hänet kisakoneeseen valitaan.

Viime kaudella Sotshissa 46 pelissä tehot 6+9=15 (-6) tehneen Karjalaisen siirto käy ilmi tämän uuden seuran kotisivuilta. Karjalainen muistetaan Suomesta parhaiten kaudelta 2019-20, jolloin hän kiskoi Tapparalle 57 runkosarjan pelissä komeat 24 maalia ja kaikkiaan 49 pistettä (+4).

Latvia on suomalaiselle kolmas maa, jossa hän edustaa seurajoukkuetta luonnollisesti Suomen, sekä Venäjän perään.

LUE MAANANTAIN SIIRTOJUTUISTA MYÖS:
Kaksi suomalaishuippua vapaille markkinoille Ruotsin pääsarjajoukkueesta

KooKoolle tukku uusia pelaajasopimuksia – nappasi uusia kasvoja kilpailijoiden leireistä

Jokerit kiinnitti runkopelaajan ja hankki kasan uusia sotureita