Ruotsalaisjoukkue Örebro tiedotti nettisivuillaan, etteivät Suomen maajoukkueissa pelanneet Joonas Rask ja Robin Salo jatka enää joukkueessa. Savonlinnalainen Rask lähti Örebrohon kaudeksi 2019-20 iskien 102 runkosarjapelissä tehot 15+25=40 (-1), kevään yhdeksän pudotuspeliottelun saldo oli 0+3=3 (+1).

Alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Salo puolestaan pelasi Örebrossa puolentoistakauden ajan, ja 63 runkosarjamatsia toivat tehot 7+29=36 (+20). Keväällä yhdeksän playoff-peliä toivat saldon 0+4=4 (+2).

Joukkueen urheilumanageri Niklas Johansson lähetti kiitokset suomalaiskaksikon, sekä neljän samalla ovenavauksella lähteneen pelurin ponnisteluista.

– Toivomme kaikille kaikkea hyvää jatkoon.

Örebro ylsi päättyneellä kaudella SHL:ssä sijoille 3-4. Joukkue hävisi välieräsarjan runkosarjaykköselle Växjölle voitoin 2-3.