Liigassa pudotuspelien ykköskierrokselle asti tällä kaudella yltänyt KooKoo kertoi tiedotteessaan, että joukkue on tehnyt peräti kuusi uutta pelaajasopimusta.

19-vuotias maalivahti Nick Malik saapuu Tshekin kakkosliigassa pelaavasta HC Frydek-Mistekistä. Puolustajat Petteri Nikkilä ja Kalle Loponen tulevat Ruotsin Linköpingistä ja Kärpistä, sekä hyökkääjät Eetu Paasovaara, Joose Antonen ja Miska Siikonen (kuvassa) Kokkolan Hermeksestä, Ilveksestä ja HV71:stä. He kantavat ensi kaudella värejä joukkueessa, jolla on nyt 17 pelaajasopimusta.

– Joukkueen rakentaminen on edennyt normaalissa aikataulussa talven ja kevään aikana. Kuten jo aikaisemmin totesin, vaihtuvuutta tulee tällä kertaa hieman normaalia enemmän. Julkaisemme vielä lisää pelaajasopimuksia toukokuun aikana ja jatkamme puuttuvien osien kartoittamista, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Siikonen on pelannut KooKoossa ennenkin.

– Upeaa, että saadaan Lumon Areenalle paluumuuttaja, joka on jo 24-vuotiaana kiistatta yksi lahjakkaimmista KooKoo-lähtöisistä jääkiekkoilijoista. Hän on tavoitteellinen kilpailija, joka on noussut kansainvälisen tason pelaajaksi, Kultanen kehui nuorten maailmanmestaria.