Lähde: NHL-seura Jack Eichelin perässä – valmis lähettämään suomalaispelaajan Buffaloon!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin ja supertähti Jack Eichelin välinen taival on uhkaavasti päättymässä tulevan offseasonin aikana.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli on saanut nimettömänä pysyttelevältä NHL-GM:ltä taustatietoja Eichelin tilanteesta.

– Erään NHL-seuran GM – joka olisi mahdollisesti kiinnostunut hankkimaan Eichelin – kertoi minulle, että Eicheliä on toistaiseksi mahdoton kaupata. Sabresilla on tilanteeseensa tyytymätön pelaaja, jonka terveys on kysymysmerkki. Tuo on aika ruma yhdistelmä Sabresille ja oikeastaan jopa pahin mahdollinen tilanne, Seravalli valaisi WGR550 -radiokanavalla.

Seravalli paljasti haastattelunsa aikana kuitenkin sen, että Los Angeles Kings olisi kiinnostunut hankkimaan Eichelin. Tämä edellyttäisi oleellisesti sitä, että Eichel olisi pelikunnossa ensi kaudella.

Seravallin mukaan Kings olisi valmis tarjoamaan vaihtokaupassa kaikkia muita nuoria pelaajiaan paitsi yhtä.

– Uskon, että Quinton Byfield ei ole tarjolla. Kingsillä olisi kuitenkin muutama muu pelaaja saatavilla. Rasmus Kupari, Samuel Fagemo ja Arthur Kalijev olisivat huippulupauksia, jotka voisivat kiinnostaa Sabresia. Jos vaihtokauppaan saisi mukaan pari huippulupausta, varausvuoroja ja ehkä vielä jonkun Kingsin nykyisen rosteripelaajan – näin ainakin uskoisin Kingsin lähestyvän vaihtokauppaa, Seravalli kertoo.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!