Kuin yksi puolustajista – Carolina Hurricanes -vahdilta silmiä hivelevä syöttö jatkoaikamaaliin

© Kuva: Getty Images

Puolustajilla on huomattavasti maalivahtia helpompi työ osua kohteeseen pitkillä avauksillaan, sillä kenttäpelaajien mailat ovat osittain sitä ajatellen suunniteltu. Joskus maalivahditkin pelaavat kiekkoa rohkeasti, ja tämä jos joku oli sitä.

Carolina Hurricanesin ottelu Columbus Blue Jacketsiä vastaan oli edennyt jo jatkoajan viimeiselle minuutille, kun Alex Nedeljkovicillä välähti. Jack Roslovicin epäonnistuneen laukauksen jälkeen Hurricanes-vahti antoi nopean avauksen laidan kautta vauhtiin keskialueella ylös polkeneelle Dougie Hamiltonille, joka pääsi nokikkain Elvis Merzlikinsin kanssa.

Tästä kanadalaispuolustaja ei erehtynyt, vaan viimeisteli läpiajonsa rystypuolelta. Merzlikinsiä ei vakuuttanut Roslovicin yrittämisen määrä takakarvauksessa, sillä hän näytti antavan 24-vuotiaalle Columbuksessa syntyneelle hyökkääjälle melkoisen ripityksen.

Nedeljkovic on noussut kuluneella kaudella kuin feenikslintu tuhkasta. Tammikuussa 25-vuotias yhdysvaltalainen ei kelvannut kellekään Hurricanesin laitettua maalivahtinsa siirtolistalle, mutta nyt hän on joukkueensa selkeä ykkösvahti. Canesin kakkoskierroksen varaus vuodelta 2014 on torjunut tällä kaudella 21 ottelun verran kiekkoja 93.4 prosentin varmuudella ja päästänyt maaleja keskimäärin alle kaksi kappaletta per peli.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta