KooKoolle kolme uutta pelaajahankintaa – joukossa paluumuuttaja SHL:stä

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo tiedotti kolmesta vahvistuksesta ensi kaudelle. Joukkueeseen siirtyvät Ville Meskanen, Kim Strömberg ja Saku Vesterinen.

Strömberg, 33, pelasi kuluneen kauden SHL:ssä voitettuaan kauden 2019-20 KooKoon sisäisen pistepörssin. IK Oskarshamnissa syntyi 52 ottelussa tehot 8+10=18.

Meskanen, 25, lähti Ilveksestä vuonna 2018 NHL-tulokassopimuksen kanssa Amerikan valloitukseen. Toisella kaudellaan sopimus New York Rangersin kanssa purettiin ja tamperelaishyökkääjä palasi kasvattajaseuraansa. Kuluneella kaudella Meskanen sai kasaan 27 pistettä 48 ottelussa.

Vesterinen on kahta edellä mainittua kokemattomampi. Kahden Liiga-pelin jälkeen 22-vuotias puolustaja lähti hakemaan vauhtia Mestiksestä, jossa viihtyi IPK:n, SaPKon ja Hermeksen paidassa kahden kauden ajan. Strömbergin ja Meskasen sopimukset ovat yksivuotisia ja Vesterisen mallia 1+1.

Eilen KooKoo kertoi myös tehneensä sopimukset 18-vuotiaan Riku Tuomolan ja 17-vuotiaan Matic Törökin kanssa. 1+1-mallisen sopimuksen saanut Tuomola pelasi edelliskauden Ässien A-junioreissa ja FPS:ssä, kun taas 2+1-vuotisella sopimuksella Kouvolassa jatkava slovenialaishyökkääjä Török on pelannut viimeiset kaksi kautta KooKoon junioreissa.